top of page

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Team Birgitte Næss er stolte av å samarbeide med de beste aktørene innen sine områder. Sammen styrker vi hverandre og skaper verdier for felles utvikling og glede. Vi er takknemlige for støtten vi mottar og mulighetene som våre partnere er aktivt med på å gi oss gjennom hele sesongen 2021/22:

TJENESTER

vom_hvit.png

«ALLE HUNDER KAN SPISE VOM»

 

Alle hunder behøver og fortjener næringsrik kost året rundt. Dersom du gir hunden VOM hver dag legger du til rette for et langt og sunt liv, uavhengig om det er en selskapshund, utstillingshund eller en hardtarbeidende sledehund. 

 

VOM-serien er et norskprodusert råfôr, laget av plussprodukter - dvs de delene av dyret som er til overs etter at fileter og koteletter er skåret ut. Råvarene som benyttes kommer fra norske slakterier som er godkjente og kontrollerte leverandører av kjøtt til menneskemat. Norsk bufe bærer lite sykdom, og krav til husdyrproduksjon er svært strenge både med tanke på dyrevelferd og dyrehelse. Dette sikrer trygge sluttprodukter til deg. Gi hunden den hundemat den er skapt for å spise – intet mer, intet mindre:

Hundens beste hundemat.

Henrikvikse-43.jpg
UniQ-Logo-punchline.jpg
last.png

Ønsker du å være med på laget som samarbeidspartner? Send gjerne en epost: dogmusher.birgitte@gmail.com 

bottom of page